Aksjeklubben 13-Opp

Afterritt 6. juni

Lørdag 6. juni gikk startskuddet til årets Hårfagreritt. Fra klubben syklet Arild, Olav, Jan og Torgeir. Værforholdene var fantastiske med tanke på været som har vært og var meldt i forkant. Alt lå med andre ord til rette for oss som skulle i ilden. Akkurat ved startstreken skulle vi nok ha ønsket treningsgrunnlaget var enda bedre men… 🙂

Gulrota for å komme oss fortest mulig i mål var noen kalde pils Olav hadde ordna på BKK bygget. Vi kom oss til mål alle mann i tur og orden, selv om det ble noen skrubbsår og kramper.

2015-06-06 19.40.50Særdeles hyggelig at også Roar stakk innom før han og Torgeir skulle videre på låvedans i Grinde. Arild, Olav og Jan tok til slutt turen til Sebastian’s for skikkelig påfyll av tapte kalorier. Vellykket dag!

Neste år sykler vi kanskje i egne Aksjeklubb 13-Opp drakter hele gjengen?

Comments are currently closed.


Hit Counter provided by laptop reviews